Daadkracht programma onboarding

Daadkracht programma onboarding

We hebben deze zomer hard gewerkt aan ons daadkracht programma. Een programma waarmee iedereen die start in een functie zichzelf een ‘boost’ geeft in de persoonlijke ontwikkeling. Het programma is geschikt voor leidinggevenden, mensen met een commerciële of adviserende functie. Je ontwikkelt de drie voor jou meest belangrijke competenties met een maatwerkprogramma. Drie maanden lang ontvang je elke week opdrachten via whatsapp die jou deze ‘boost’ gaan geven.

Het resultaat is dat je sneller effectief bent, met meer plezier werkt en meer waarde toevoegt aan de organisatie. 

Wil je een voorproefje? Meld je dan nu aan. Je zit nergens aan vast, maar kunt wel ervaren hoe ons audiobericht voor jou werkt.

Iets meer over het programma. Het is online, via audiotours, laagdrempelig, heel effectief en met prachtige muziek, daarover hieronder meer. Hierbij spelen we in op binding aan de organisatie (historie, ongeschreven regels), verbeteren van je effectiviteit (zelfvertrouwen en productiviteit) en verhogen weerbaarheid en plezier (psychologische flexibiliteit en eigenaarschap). We hebben inspirerende en leuke interventies, die gedurende 3 maanden aan je worden aangeboden om je goed in het zadel te helpen bij jouw baan. 

Zo werken we aan de competenties eigenaarschap, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, denkkracht, evenwichtigheid, samenwerken, flexibiliteit, kwaliteitsgerichtheid.

Lijkt het je prettig dat wij van Daders 3 maanden aan de zijlijn meelopen. Dan doen wij dat graag. Meld je aan voor een voorbeeld bericht via het onderstaande formulier. Je zit nergens aan vast. Als het je bevalt kan je het gehele programma bestellen.

Het programma voor 3 maanden vraagt een investering van 250 euro.

De pianomuziek in deze geluidsfragmenten is afkomstig van pianist/componist Ron Adelaar (1960, Amersfoort).

Zijn passie is om eigen neoklassieke pianostukken te creëren en te delen met anderen. Door de huidige mogelijkheden via o.a. Spotify is dit nu mogelijk. Inmiddels heeft Ron > 800.000 maandelijkse luisteraars en is zijn muziek meer dan 125 miljoen keer gestreamd.

Ron’s neoklassieke pianocomposities dragen bij aan ontspanning, meditatie of het behouden van concentratie en focus tijdens werk en studie. Zijn muziekstukken ‘Pavane’, ‘Léana’, ‘Laetitia’, ‘Small Steps’, ‘Letting Go’ en ‘Reflections’ werden opgenomen in de allergrootste editorial playlist ‘Peaceful Piano’ van Spotify. ‘Pavane’ is inmiddels meer dan 13 miljoen keer gestreamd. Zijn eerste album RISE is in mei 2022 uitgekomen. Inmiddels heeft Ron een aantal keren live opgetreden in TivoliVredenburg Utrecht en LantarenVenster in Rotterdam en in de Groene Engel in Oss.

Ook was Ron recent op televisie te zien en te horen bij ‘Humberto’ en bij ‘Tijd Voor MAX’.

Zijn eerste muziek CD is onlangs uitgekomen en te bestellen via onderstaande link naar Bol.com;

https://tinyurl.com/CD0-Ron-Adelaar

Social media  

Insta @ronadelaar

Fb https://www.facebook.com/RonAdelaarMusic

Web www.ronadelaar.com

TikTok @ronadelaar