sluit
Plan een vrijblijvend adviesgesprek

en ervaar meteen wat het voor je doet

Maak jezelf
eigenaar van je
toekomst.

Competentie-ontwikkeling

Competentie-ontwikkeling.

Via unieke programma’s leren we medewerkers hun competenties (verder) te ontwikkelen. Dan kan het bijvoorbeeld gaan om zaken als resultaatgerichtheid of evenwichtigheid. Of het creëren van eigenaarschap binnen de organisatie. Dit doen we in de vorm van inspirerende audioberichten, groepsgewijze workshops en/of persoonlijke coaching. Alles om de effectiviteit van medewerkers maximaal te vergroten.

Wij stimuleren medewerkers om zelf de regie te nemen, om gedragspatronen te herkennen en de juiste gewoontes aan te leren.

background content background content

Bestel hier onze Do It Yourself-competentieboost

Via inspirerende audioberichten kunn je zelf aan de slag met je competentieontwikkeling. We hebben een mooie selectie gemaakt van bijzondere opdrachten die zorgen voor verbetering van je competenties. Het is op deze manier laagdrempelig, heel effectief en met prachtige muziek. Het gaat om de competenties eigenaarschap, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, denkkracht, evenwichtigheid, samenwerken, flexibiliteit en kwaliteitsgerichtheid.

Wil jij deze competenties verbeteren? Klik dan hier om de DIY-compententieboost te proberen. Je zit nog nergens aan vast.

Geeske te Gussinklo

Geeske te Gussinklo.

Geeske te Gussinklo is Arbeids- en Gezondheidspsycholoog. Zij heeft diverse leidinggevende, directie- en bestuursfuncties bekleed. Haar stijl is positief, pragmatisch, resultaatgericht en hulpvaardig. Voor effectiviteit van gedrag, praktische vaardigheden, vernieuwen van ingesleten gedragspatronen of grotere leiderschapsvraagstukken is zij of een van haar collega's te bereiken op  06-15541846 / geeske@daders.org

Miriam Oude Wolbers

Miriam Oude Wolbers.

Miriam Oude Wolbers is bedrijfskundige, executive (team)coach en adviseur. De afgelopen 30 jaar was zij actief als manager, consultant, bestuurder en coach. Voor het begeleiden van teams, individuele coaching op het gebied van leiderschap en loopbaan is zij de juiste persoon. Miriam werkt resultaatgericht en empathisch om ontwikkelingen te versnellen en maakt o.a. gebruik van MBTI en Profile Dynamics drijfveren.

Download tarieven

Tarieven opvragen

Vul het onderstaande formulier in en kies de tarieven van de disciplines die je wil downloaden.

Van welke disciplines wil je de tarieven ontvangen?