Coaches

Geeske te Gussinklo

Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende vragen. Denk bijvoorbeeld aan;

Starten als leidinggevende

Je start als leidinggevende en vindt het fijn om te sparren met iemand buiten de organisatie. Bepaalde zaken, pakken we wat dieper aan; zoals het lastig vinden om tijd voor jezelf te reserveren en niet altijd beschikbaar te zijn.

Niet gezien op het werk

Je merkt dat je het plezier in het werk aan het verliezen bent, je niet altijd gehoord of gezien voelt en weet niet meer of je op de goede plek zit. Ik kan je helpen met het weer krijgen van regie en plezier.

Stroeve samenwerking

Binnen de directie stroomt het niet, de patronen werken niet constructief. We kijken hoe we deze patronen kunnen ontdekken en veranderen.

Besluitvaardigheid

Je vindt het lastig om keuzes te maken en daar achter te blijven staan. Je twijfelt vaak. We kunnen hier met coaching mee aan de slag.

"Ze heeft een positieve insteek en gaat uit van jouw kracht"

Ik heb een eigen coachruimte in Zeist. Daarnaast ben ik aangesloten bij het coachhuis met diverse locaties in het land. Een intake is kosteloos en gemakkelijk in te plannen, ik reserveer daar tijd voor.

Enkele opmerkingen van coachees;

Ik moest wel even over een drempel heen om hulp te krijgen. Ik verwachtte vooral adviezen te krijgen om het rustiger aan te doen, dat is wat de meeste mensen namelijk zeggen. Het heeft me verrast omdat Geeske heel erg uitgaat van de eigenschappen die je in de weg zitten, je juist ook heel veel brengen. Deze positieve insteek vond ik erg motiverend om daarbinnen of eigenlijk daarnaast nieuwe competenties te ontdekken. Geeske gaat uit van je eigen kracht en weet met enkele rake opmerkingen je aan het denken te zetten. Verder heeft zij vooral een faciliterende stijl. Het is je eigen ontwikkeling en proces, maar het helpt erg als iemand daar onafhankelijk en met een beetje afstand naar kijken. Ik heb een begin gemaakt met mijzelf en mijn gevoelens meer ruimte te geven.

 

Ik wilde graag een betere relatie met mijn collega’s krijgen en zorgen dat ze ook naar mij luisteren als ik iets wil zeggen, zodat ik mijn doelen kan bereiken. De coaching was waanzinnig gaaf! Ze tekende het op papier en ineens was het me duidelijk wat er gebeurde. Even buiten de kring de staan om te kunnen zien wat er in de kring gebeurt. Geeske is duidelijk, begripvol en helder. Het is gelukt om de positieve aandacht van mijn collega’s te krijgen, door de manier waarop ik mijzelf nu gedraag en hen benader. Je hebt hierin zelf de leiding. Ik ben blij en dankbaar dat ik bij haar ben geweest.

Bel of app voor een vrijblijvende intake naar 0615541846 of stuur een mail naar geeske@daders.org. Leuk om je te ontmoeten!