sluit
Plan een vrijblijvend adviesgesprek

en ervaar meteen wat het voor je doet

Maak jezelf
eigenaar van je
toekomst.

Organisatie-ontwikkeling

Organisatie-ontwikkeling.

DADERS. realiseert bij organisaties een cultuur van eigenaarschap en ondernemend gedrag. Dit doen we door samen met de opdrachtgever organisatiebrede programma’s te ontwikkelen die gericht zijn op het activeren van de strategie, het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het doorbreken van belemmerende organisatiegewoonten en gedragspatronen.

Wij helpen organisaties met het ontwikkelen van leiderschap en het verbeteren van cultuur- en organisatiepatronen.

background content background content
Geeske te Gussinklo

Geeske te Gussinklo.

Geeske te Gussinklo is Arbeids- en Gezondheidspsycholoog. Zij heeft diverse leidinggevende, directie- en bestuursfuncties bekleed. Haar stijl is positief, pragmatisch, resultaatgericht en hulpvaardig. Voor teamontwikkeling, herijking van de strategie, creëren van een eigenaarschapscultuur of coaching van leidinggevenden, is zij of een van haar collega's te bereiken op 06-15541846 / geeske@daders.org

Miriam Oude Wolbers

Miriam Oude Wolbers.

Miriam Oude Wolbers is bedrijfskundige, executive (team)coach en adviseur. De afgelopen 30 jaar was zij actief als manager, consultant, bestuurder en coach. Voor het begeleiden van teams, individuele coaching op het gebied van leiderschap en loopbaan is zij de juiste persoon. Miriam werkt resultaatgericht en empathisch om ontwikkelingen te versnellen en maakt o.a. gebruik van MBTI en Profile Dynamics drijfveren.

Tarieven opvragen

Vul het onderstaande formulier in en kies de tarieven van de disciplines die je wil downloaden.

Van welke disciplines wil je de tarieven ontvangen?