Wij analyseren, adviseren en inspireren op basis van eigenaarschap.

Het toe-eigenen van je ambities, van je uitdagingen en tegenslagen, dat is de sleutel om werkgeluk en een goede productiviteit te bewerkstelligen. Want wie eigenaarschap toont, die toont zich capabel en gemotiveerd om de situatie te controleren, of beter nog: te verbeteren. 

Dit inzicht vormt de basis van DADERS., een nieuw collectief van ervaren psychologen en professionals dat zich richt op het versterken van de innerlijke focus; om gedragspatronen te herkennen, om ongewenste gewoontes af te leren, maar vooral om zelf de regie te nemen. Om woorden om te zetten in daden.

Door middel van assessments, onboarding, individuele coaching en/of organisatie-ontwikkeling en vitaliteit bevorderen wij eigenaarschap binnen alle geledingen van bedrijven en organisaties. Werken aan perspectief is en blijft gedurende de loopbaan voor iedereen van belang. 

Want iedereen is eigenaar van zijn eigen toekomst. Daarom analyseren, adviseren en inspireren wij op basis van eigenaarschap.

Het team van DADERS.

Het kernteam van DADERS. bestaat uit de oprichters Casper Droog, Geeske te Gussinklo en Arjen Bosma. Daarnaast werken wij samen met diverse ervaren mede-eigenaren die voor dezelfde missie gaan: het realiseren van eigenaarschap.

De professionals van DADERS. delen een achtergrond in de psychologie of een andere expertise. Zij beschikken over uiteenlopende werkervaring. Hierdoor vullen zij elkaar aan en kunnen zij het complete spectrum, van assessment tot outplacement, bedienen.  

Casper Droog

Casper Droog.

Casper Droog is organisatie-psycholoog. Hij heeft de afgelopen 20 jaren organisaties geholpen met het activeren van hun strategie en het realiseren van veranderingen. Daarnaast biedt hij executive coaching. Voor samen leren en veranderen is hij de aangewezen persoon. Casper is te bereiken op 06-54358310.

Geeske te Gussinklo

Geeske te Gussinklo.

Geeske te Gussinklo is Arbeids- en Gezondheidspsycholoog. De afgelopen 20 jaren heeft zij diverse leidinggevende en directiefuncties bekleed. Voor teamontwikkeling, coaching van leiding- gevenden, coaching op het gebied van werk-prive balans en assessments, is zij te bereiken op 06-15541846.

Arjen Bosma

Arjen Bosma.

Arjen Bosma is Registerpsycholoog NIP, Arbeid- en Organisatie. Hij is de afgelopen 26 jaren met passie actief geweest als assessment- psycholoog, provocatieve coach, ACT en EMDR therapeut. Hij heeft management games ontwikkeld. Voor diverse coachvragen en assessments is hij te bereiken op 06-46067626.