Maak jezelf
eigenaar van je
toekomst.

Vitaliteit

Vitaliteit.

DADERS. biedt individuele en groepsgewijze interventies voor het bevorderen van vitaliteit. Overbelasting, stress en burnout zijn actuele verschijnselen. Met een gedegen kennis van fysiologie en psychologie gaan we aan de slag met medewerkers en/of leidinggevenden. Preventief, maar ook reactief. Resultaatgericht en met regie bij de medewerker, zodat deze weer grip op de situatie krijgt.

Door eigenaarschap meer grip op de situatie krijgen, op basis van dit uitgangspunt adviseren wij bij overbelasting en/of stress.

background content background content
Geeske te Gussinklo

Geeske te Gussinklo.

Geeske te Gussinklo is Arbeids- en Gezondheidspsycholoog. Zij heeft diverse leidinggevende, directie- en bestuursfuncties bekleed. Haar stijl is positief, pragmatisch, resultaatgericht en hulpvaardig. Voor preventie van uitval, coaching op het gebied van werk-privé balans en begeleiding van medewerkers die zijn uitgevallen, is zij of een van haar collega's te bereiken op 06-15541846 / geeske@daders.org

Heidi Logtens

Heidi Logtens.

Heidi Logtens is een zeer ervaren coach op het vlak van loopbaan, leiderschap en veerkracht.  Ze is energiek, creatief, scherpzinnig en constructief. Young professionals en vrouwen in midcareer, maar ook anderen zijn welkom. Ze werkt onder andere met de ACT methode en is geregistreerd bij Noloc. Zoek je een coach met humor en flair die naar een concreet resultaat werkt, dan is zij de juiste persoon.

Download tarieven

Tarieven opvragen

Vul het onderstaande formulier in en kies de tarieven van de disciplines die je wil downloaden.

Van welke disciplines wil je de tarieven ontvangen?